Aon’s Assessment Solutions Verkkotietosuojatiedote

Tietojen hallinnointi                        
cut-e GmbH (viitataan tässä nimellä Aon’s Assessment Solutions)
Osoite:
Grosser Burstah 18-32, D-20457 Hampuri
Puhelinnumero:  +49-40-3250 389-900
Sähköpostiosoite: gdpr@cut-e.com

Tietosuojaviranomainen
Tri Thomas Balzer
Osoite: Grosser Burstah 18-32, D-20457 Hampuri
Puhelinnumero:  +49-40-3250 389-900
Sähköpostiosoite: gdpr@cut-e.com


Yleiskatsaus ja laajuus
Tämän verkkotietosuojatiedotteen (“Tiedote”) tarkoitus on antaa sinulle tärkeää tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, erityisesti tärkeää tietoa liittyen säännökseen (EU) 2016/679 (“GDPR”, yleinen tietosuoja-asetus). Aon’s Assessment Solutions (“me” tai ”meidän”) on sitoutunut suojaamaan kaikkien henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta, tarkkuutta ja yhtenäisyyttä korkeiden teknisten ja organisaatiollisten standardiemme mukaisesti. 

Pidätämme oikeuden päivittää ja/tai muokata tätä Tiedotetta milloin tahansa.

 

TIETOA VERKKOKÄYTTÄJILLE

1.    Käsittelyprosessimme

Alla on eri tapoja, joita voit valita käyttääksesi verkkosivustoamme ja täten tapoja, joilla saatamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien lähtökohtamme GDPR:n säännösten mukaiseen tietojenkäsittelyyn. 

1.1 Verkkosivuston käyttö
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot.
Käsittelyn tarkoitus: (i) Sivustomme tekninen puoli, (ii) tarjota tietoa palveluistamme ja tuotteistamme sekä ymmärtää mielenkiinnonkohteitasi.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: (i) Artikla 6(1)(f) – oikeudellinen etumme on pitää verkkosivustomme teknisen puolen kunnossa; (ii) Artikla 6(1)(f) – haluamme tarjota sinulle tietoa tarjoamistamme tuotteista ja palveluista ja ymmärtää mielenkiinnonkohteesi näihin liittyen.

1.2 Yhteydenotto
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot ja yhteystiedot.
Käsittelyn tarkoitus: (i) yhteydenotto pyytämäsi kanavan kautta (esimerkiksi “ota yhteyttä”, “pyydä demo”, “akateeminen tutkimusportaali”); (ii) Jotta voit ladata mielenkiinnonkohteisiisi liittyvää materiaalia.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: (i) Artikla 6(1)(f) – haluamme ottaa sinuun yhteyttä ja/tai tarjota liittyvää materiaalia, kun pyydät niitä; (ii) Artikla 6(1)(f) – haluamme tarjota sinulle tärkeää tai mielenkiintoista tietoa palveluihimme liittyen.

1.3 Interaktiivinen pelaaminen
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot, tunnistustiedot (ei pakollisia).
Käsittelyn tarkoitus: Tarjota sinulle interaktiivisia pelejä.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: Artikla 6(1)(f) – haluamme tarjota sinulle interaktiivisia pelejä parantaaksemme käyttökokemustasi. 
            
1.4 Työpaikat
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot, henkilötiedot ja työhistoria.
Käsittelyn tarkoitus: Työnhaun helpottaminen.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: Artikla 6(1)(b) – henkilökohtaisia tietojasi tarvitaan, jotta voit tulevaisuudessa aloittaa työsuhteen kanssamme (jos et anna henkilökohtaisia tietojasi, et pysty hakemaan työpaikkaa).

1.5 scienceBlog
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot ja yhteystiedot.
Käsittelyn tarkoitus: ScienceBlog-blogimme ylläpito ja vuorovaikutuksesi sen kanssa.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: Artikla 6(1)(f): Haluamme tarjota sinulle scienceBlog-blogissamme olevaa tietoa ja että voit jakaa kommentteja.

1.6 Uutiskirje
Kategoriat ja henkilökohtaiset tiedot:
Käyttäjän tekniset tiedot ja yhteystiedot.
Käsittelyn tarkoitus: Lähettää sinulle uutiskirjeemme/mainosmateriaaleja.
Lainmukainen peruste tietojenkäsittelylle: Artikla 6(1)(a) – Voit perua uutiskirjeemme/mainosmateriaaliemme vastaanoton milloin tahansa.

 
2.    Henkilökohtaisten tietojesi saajat

Jaamme henkilökohtaisia tietojasi vain, kun käsittely sitä vaatii.

Aon/cut-e: Aon on henkilötietojesi pääasiallinen vastaanottaja. Tämä sisältää Aonin tytäryhtiöt ja affiliaatit, mukaan lukien cut-e Group, joka kuuluu Aon’s Assessment Solutionsiin.

Ei-liittyvät kolmannet osapuolet: Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi ei-liittyvien kolmansien osapuolten kanssa, jotka suorittavat hallinnollisia, mainostamiseen liittyviä tai ammatti- ja teknisen tuen toimintoja tälle verkkosivustolle. Jaamme henkilökohtaisia tietojasi myös sellaisien kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat työpalstoissamme tai joiden kanssa meillä on sopimuksia, kuten esimerkiksi REXX-järjestelmä.

Hallinnolliset elimet: Aon’s Assessment Solutionsia voidaan vaatia lain tai lakitoimien perusteella paljastamaan henkilötietoja. Pidätämme oikeuden ottaa yhteyttä asianmukaisiin viranomaisiin, kun verkkosivustollamme tapahtuu laittomuuksia tai sellaisia asioita, jotka rikkovat käytäntöjämme.

 

3.    Siirto kolmannen osapuolen maihin ja/tai kansainvälisiin organisaatioihin

Vaikka asut Euroopassa, tämän verkkosivuston käytön yhteydessä kerättyjä henkilökohtaisia tietoja saatetaan käsitellä maassa, jossa sen maan tietosuojalakeja ei ole hyväksytty Euroopan unionin sopivuuspäätöksellä. Kun siirrämme henkilökohtaisia tietoja tällä tavalla, varmistamme, että henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä koskevat sopimukset sisällytetään, jotta tietoja suojataan riittävien EU-standardien mukaan tavallisten EU:n tiedonsiirtoon liittyvien asetusten mukaisesti tavalla, joka tarjoaa riittävän suojan sinulle ja henkilökohtaisille tiedoillesi. Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka suojaamme henkilökohtaisia tietojasi näissä tilanteissa, ota yhteyttä tietosuojaviranomaiseemme yllä mainituilla yhteystiedoilla.

 

4.    Henkilökohtaisten tietojesi säilytys 

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain niin kauan kuin niitä tarvitsee käsitellä ja/tai ajan, jota lait meiltä vaativat. Emme käsittele tietojasi pidempään kuin on tarve. 

Jos haluat lisätietoja säilytysajoistamme, ota yhteyttä tietosuojaviranomaiseemme.

 

5.    Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi vieraillessasi verkkosivuillamme. Jokaisen käyntisi yhteydessä nämä evästeet palautetaan meille. Näin voimme esimerkiksi tunnistaa sinut tai auttaa sinua navigoimaan evästeiden tietoja hyödyntämällä. Evästeitä ei voida käyttää käynnistämään ohjelmia tai siirtämään viruksia tietokoneeseen. Evästeiden lukeminen on mahdollista vain sen verkkopalvelimen kautta, josta ne ovat peräisin.

Voit myös katsella verkkosivustoamme ilman evästeitä. Voit estää evästeiden käytön Internet-selaimesi asetuksien kautta. Internet-selaimesi ohjeissa yleensä määritellään, miten voit estää / poistaa evästeet käytöstä. Huomioi, että tietyt sivustomme ominaisuudet eivät toimi normaalisti evästeiden estämisen jälkeen.

Käyttämiämme evästeitä ovat:

(1)    Evästeet, jotka tallentavat tiettyjä käyttäjäasetuksia (esim. haku- tai kieliasetukset);
(2)    Evästeet, jotka tallentavat tietoja videon tai äänen häiriöttömän toiston varmistamiseksi;
(3)    Evästeet, jotka tallentavat väliaikaisesti tiettyjä käyttäjätietoja;
(4)    Evästeet, jotka tunnistavat tai todentavat käyttäjiä.

Säilytämme evästetietoja tietyn evästeen voimassaoloajan loppuun asti tai kunnes itse poistat evästeet.
Nämä toiminnot perustuvat GDPR:n 6§:n 1. momentin kohtaan f. Tarkoituksenamme on ainoastaan sivustomme optimoinnin ja käytettävyyden varmistaminen.


6.    My Fonts
My Fonts on Monotype Image Holdings Inc:n eväste, joka auttaa meitä toteuttamaan sivustomme fontteja. Löydät kattavat tiedot, miten nämä evästeet käyttävät henkilötietojasi (yleensä vain IP-osoitteesi ja käyttöaikasi) osoitteesta: www.monotype.com/legal/privacy-policy/web-font-tracking-privacy.policy/
Nämä toiminnot perustuvat GDPR:n 6§:n 1. momentin kohtaan f. Tarkoituksenamme on ainoastaan sivustomme optimoinnin ja käytettävyyden varmistaminen.


7.    Googlen Evästeet & Analytics
Tämä sivusto käyttää Googlen evästeitä & Analyticsia. Nämä evästeet ovat Google Inc.:n (”Google”) hallinnoimia ja niitä käytetään Internetin ja sivuston käytön analysoimiseen ja usein myös mainostamiseen. Tässä yhteydessä käsiteltyjä henkilötietoja ovat IP-osoitteesi (joka sisältää sijaintitietosi), sekä kyseisen IP-osoitteen yhteydessä tekemiesi liikkeiden tuottamat muut tiedot. 

Nämä tiedot ovat täysin nimettömiä. Google Analyticsin osana olevan selaimen IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Joissakin tapauksissa IP-osoitteesi lyhennetään, jolloin Google ei tallenna henkilötietojasi näihin tarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että näissä tilanteissa Googlen keräämät tiedot ovat täysin nimettömiä. Google käsittelee tiettyjä asioita ainoastaan Euroopan Unionissa. Joidenkin evästeiden osalta tietojen käsittely suoritetaan Yhdysvalloissa. Näissä tapauksissa henkilötietosi suojataan Google Inc.:n Privacy Shield – järjestelyn mukaisesti, mikä tarkoittaa, että henkilötietojasi käsitellään EU:n hyväksyttyjen standardien mukaisesti. 

Jäljempänä voit löytää tietoa tämän sivuston käyttämistä Googlen evästeistä. Voit hallita, miten Google käyttää tietojasi ja/tai miten Googlen evästeet seuraavat sinua tällä sivustolla. Kaikkia Googlen evästeasetuksia voi hallita seuraavasta linkistä: policies.google.com/technologies/managing;

Tällä sivustolla käytettäviä evästeitä ovat:

a)    Google Analytics: Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu.
Google käyttää tätä tietoa verkkosivuston palveluntarjoajan puolesta arvioidakseen tavan, jolla käytät verkkosivustoa, kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen verkkosivuston palveluntarjoajalle muita palveluita verkkosivuston sekä Internetin käyttöön liittyen.
b)    Doubleclick: Doubleclick on mainoksia tehostava mainosten hallinta- ja kilpailutuspalvelu. Käyttäjälle tämä tarkoittaa, että evästeiden avulla Google voi esittää sivustojemme ja muiden sivustojen selailuun perustuvia mainoksia.
c)    GA Audiences: GA Audiences on Googlen eväste, joka toimii sivustollamme tekemiesi toimien perusteella, etenkin jos käytät sivustoa usein.

Käyttämällä sivustojamme, hyväksyt, että Google kerää sinusta tietoja edellä kuvatulla tavalla. Voit estää tällaisten evästeiden tallentamisen varmistamalla Internet-selaimesi asianmukaiset asetukset, mukaan lukien käyttämällä edellä mainittua linkkiä. Huomioithan, että seurantaevästeiden estäminen voi vaikuttaa sivustomme käyttöön. Saat lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteesta: policies.google.com/privacy.
Nämä toiminnot perustuvat GDPR:n Artiklaan 6(1)(f). Tarkoituksenamme on ainoastaan sivustomme optimoinnin ja käytettävyyden varmistaminen.

 

8.    Ulkoiset linkit ja liitännäiset

Tällä sivulla voi olla ulkoisia linkkejä ja/tai liitännäisiä, yleensä sosiaalista mediaa varten. Kun napsautat tällaisesta, henkilökohtaiset tietosi jaetaan siihen liittyvän ulkoisen sivuston kanssa. Kun poistut tältä verkkosivustolta, emme enää säätele henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä, eikä tämä tiedote enää koske niitä. Kun napsautat sosiaalisen median liitännäistä (jota kuvaa siihen liittyvä symboli),henkilötiedot ovat kyseisen yksikön keräämiä. Näitä tietoja ovat tavallisesti IP-osoitteesi ja mahdollisesti tiedot ohjaavasta sivustosta, ja kun pysyt automaattisesti sisäänkirjautuneena laitteellasi sosiaalisen median sivustolla, he keräävät tietoa profiilistasi. Ulkoisten linkkien ja liitännäisten napsauttaminen on täysin vapaaehtoista; mikäli et siis halua, että henkilökohtaisia tietojasi käsitellään näin, älä napsauta näitä linkkejä. 

 

9.    Uutiskirje

Rekisteröitymällä uutiskirjeemme tilaajaksi hyväksyt tähän GDPR:n artiklan 6(1)(a) mukaisesti, käytämme sähköpostiosoitettasi lähettääksemme sinulle säännöllisesti uutiskirjeemme ja muita samankaltaisia mainosmateriaaleja. Uutiskirjeemme tilaamista varten riittää sähköpostiosoitteen antaminen.
Voit peruuttaa uutiskirjeemme tilauksen milloin tahansa napsauttamalla jokaisen uutiskirjeen mukana tulevaa linkkiä. Voit vaihtoehtoisesti myös lähettää tilauksen peruutuspyynnön osoitteeseen marketing@cut-e.com.

 

TIETOA SUURELLE YLEISÖLLE, ASIAKKAILLE JA TOIMITTAJILLE

1.    Tarkoitus ja oikeudellinen perusta
Jäljempää voit löytää tietoa toimittajiemme, asiakkaidemme ja suuren yleisön henkilötietojen käytöstä. Nämä tiedot on tarkoitettu asiakkaille, toimittajille ja suurelle yleisölle, jotka ovat luonnollisia henkilöitä ja/tai asiakkaiden ja toimittajien työntekijöitä.

1.1 Yhteydenotto & asiakaspalvelu
Henkilötietojen kategoriat:
yhteystiedot, henkilöstön tiedot
Käsittelyn tarkoitus: helpottaa yhteydenottoa, ylläpitää viestintää sekä tarjota tukea.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Jos välillämme on sopimus: Artikla 6(1)(b) (henkilötietojen luovuttamista ei edellytetä lain tai sopimuksen mukaan, mutta tavoitetta ei voida saavuttaa). Jos välillämme ei ole sopimusta: Artikla 6(1)(f) – oikeutettu intressimme on saada sinuun yhteys sekä ylläpitää tätä viestintää.

1.2 Markkinointi
Henkilötietojen kategoriat:
yhteystiedot, henkilöstön tiedot
Käsittelyn tarkoitus: lähettää sinulle markkinointimateriaaleja, teknisiä tietoja ja/tai lakisääteisiä päivityksiä.
Käsittelyn oikeudellinen perusta: Jos suostumustasi on nimenomaisesti pyydetty: Artikla 6(1)(a) (suostumuksesi voidaan peruuttaa milloin tahansa). Muut: Artikla 6(1)(f) – oikeutettu intressimme on tarjota sinulle palvelujemme kannalta merkityksellisiä tietoa markkinointikapasiteetissa.

 

2.    Henkilötietojesi vastaanottajat

Jaamme henkilötietojasi ainoastaan silloin kun se on tarpeen käsittelyn kannalta.

Aon/cut-e: Aon on henkilötietojesi ensisijainen vastaanottaja. Tähän kuuluvat Aon:n tytäryhtiöt ja osakkuusyritykset, mukaan lukien cut-e Group, joka kuuluu Aon’s Assessment Solutionsiin. 

Riippumattomat kolmannet osapuolet: Voimme jakaa henkilötietojasi riippumattomille kolmansille osapuolille, jotka toteuttavat puolestamme hallinnollisia, markkinointiin liittyviä, ammattimaisia tai teknisiä tukitoimintoja. 

Toimivaltaiset elimet: Aon’s Assessment Solutions voi joutua luovuttamaan henkilötietojasi lain tai oikeudellisen menettelyn perusteella.

 

3.    Siirto kolmansiin maihin ja/tai kansainvälisille järjestöille

Vaikka asuisit Euroopan Unionissa, kerättyjä henkilötietoja voidaan käsitellä maassa, jossa Euroopan komissio ei ole hyväksynyt näitä tietosuojalakeja asianmukaisella päätöksellä. Jos siirrämme henkilötietojasi tällä tavoin, varmistamme, että tällaiset henkilötietojen käsittelyä koskevat sopimukset saatetaan päätökseen niin, että henkilötietosi suojataan tietojensiirtoa koskevien EU-standardien mukaisesti, mikä tarjoaa sinulle ja henkilötiedoillesi riittävät suojatoimet. Saat lisätietoja henkilötietojesi suojaamisesta näissä tilanteissa tietosuojavastaavaltamme edellä mainituista yhteystiedoista.

 

4.    Henkilötietojesi säilytys

Säilytämme henkilötietojasi vain käsittelyyn vaadittavan kohtuullisen ajan ja/tai lain vaatiman ajan verran. Emme käsittele tietojasi yhtään kauempaa kuin on tarpeen.

Jos haluat lisätietoja säilytysajoista, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme edellä mainittuihin yhteystietoihin.


HENKILÖTIETOIHISI LIITTYVÄT OIKEUDET

1.    Henkilökohtaisten tietojesi käyttöoikeudet

Toteutamme aina pyyntösi, kun harjoitat oikeuttasi henkilökohtaisia tietojasi koskien. Alta löydät lisätietoja näistä oikeuksista. 

Kun teet pyynnön henkilökohtaisia tietojasi koskien, määritä, missä muodossa haluat saada tiedot. Jos et määritä tätä, vastaamme pyyntöösi samassa muodossa kuin missä teit pyyntösi. Otamme sinuun yhteyttä ja yritämme ratkaista pyyntösi kuukauden sisällä. Ilmeisen perusteettomien tai liiallisten pyyntöjen tapauksissa meillä on oikeus vaatia kohtuullista korvausta tai hylätä pyyntö.

Ota yhteyttä osoitteeseen gdpr@cut-e.com, jos haluat harjoittaa näitä oikeuksiasi tai saada lisätietoja.

1.1 Pääsy tietoihin (artikla 15, GDPR): Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta siitä, käsittelemmekö henkilökohtaisia tietojasi. Jos käsittelemme tietojasi, sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi.

1.2 Oikeus tietojen oikaisemiseen (artikla 16, GDPR): Sinulla on oikeus pyytää, että meidän käsittelemämme virheelliset tai puutteelliset henkilökohtaiset tiedot oikaistaan tai täydennetään. Voit harjoittaa tätä oikeutta täydennyslausekkeen mukaisesti. Jos olemme antaneet henkilökohtaisia tietojasi muille vastaanottajille, ilmoitamme heille mahdollisuuksien mukaan tällaisista oikaisuista ja annamme näille vastaanottajille pyytämiäsi tietoja.

1.3 Oikeus tietojen poistamiseen (artikla 17, GDPR): Sinulla on oikeus pyytää henkilökohtaisten tietojesi poistamista, jos niiden säilyttämiseen ei liity laillista perustetta. Huomaa, että useat lakisääteiset säilytysvaatimukset koskevat meitä. Jos olemme antaneet henkilökohtaisia tietojasi muille vastaanottajille, ilmoitamme heille mahdollisuuksien mukaan tällaisista oikaisuista ja annamme näille vastaanottajille pyytämiäsi tietoja.

1.4 Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (artikla 18, GDPR): Sinulla on tietyissä tilanteissa oikeus pyytää henkilökohtaisten tietojesi käsittelyn rajoittamista. Jos olemme antaneet henkilökohtaisia tietojasi muille vastaanottajille, ilmoitamme heille mahdollisuuksien mukaan tällaisista oikaisuista ja annamme näille vastaanottajille pyytämiäsi tietoja.

1.5 Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (artikla 20, GDPR): Sinulla saattaa olla oikeus pyytää kopio henkilökohtaisista tiedoistasi yleisessä ja koneluettavassa muodossa. Tämä oikeus sisältää oikeuden pyytää, että lähetämme henkilökohtaiset tietosi toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus on harjoitettavissasi vain silloin, kun olet antanut henkilökohtaiset tietosi ja niitä käsitellään suostumuksen tai sopimuksen perusteella tai kun tietoja käsitellään automaattisesti.

 

2.    Tietojen omistajien oikeudet: vastustamisoikeus

Vastustamisoikeus (artikla 21, GDPR)
Jos henkilökohtaisia tietojasi käsitellään julkisen intressin tarkoitusten mukaisesti (artikla 6(1)(e)), rekisterinpitäjän lakiperusteisten intressien mukaisesti (artikla 6(1)(f)),suoramarkkinointiin, ja/tai profilointiin (artikla 21(2)), pystyt tilanteesta riippuen vastustamaan henkilökohtaisten tietojesi käsittelyä.

 

3.    Valitukset

Sinulla on aina oikeus lähettää valitus vastaavalle valvovalle viranomaiselle koskien sitä, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi.

 

4.    Kommentit

Kaikki tähän Tiedotteeseen ja/tai henkilökohtaisiin tietoihisi liittyvät kommentit tulee lähettää osoitteeseen gdpr@cut-e.com. 

Jos haluat kopion tästä tiedotteesta, ota yhteyttä tietosuojavastaavamme.

Ota yhteyttä

Soita meille 020 7303850

tai jätä soittopyyntö

Tilaa uutiskirjeemme